Brandts niet geheel ontevreden

Ernie Brandts, trainer van NAC Breda, heeft gezegd dat hij niet geheel ontevreden is over de 0-0, gisteren in de thuiswedstrijd tegen Willem II. De geel-zwarten wilden voorafgaande aan dit duel de tricolores vanaf de eerste minuut vastzetten, maar ze wisten hierin niet te slagen.

Brandts zei dat zijn spelers meer hadden verwacht van de Brabantse derby. "De jongens kwamen toch teleurgesteld de kleedkamer in. Ze hadden stiekem toch op een overwinning gehoopt vandaag, maar het zat er niet in".

"Willem II verdedigde stug. Wij kwamen er maar niet doorheen. We waren te afhankelijk van de individuele acties van Leonardo, ook omdat de zijkanten vandaag vrij statisch waren. Voetballend waren we dus niet best."

Al met al blijft Brandts toch positief over zijn elftal. "De organisatie van het elftal staat en daar maak ik me dan ook geen zorgen over. We hebben nu voor de derde keer de nul gehouden, dus dat is prima. Maar voetballend ligt er nog heel wat werk. Daar zijn we week in-week uit druk mee bezig, maar het kost tijd."