Ronaldo wellicht toch weg

Ramón Calderón, voorzitter van Real Madrid, heeft aangegeven Ronaldo wellicht toch aan AC Milan te willen verkopen. Daar zit echter wel één voorwaarde aan.

De preses van de Koninkijke heeft bij zijn verkiezing beloofd Kaká, Arjen Robben en Cesc Fabregas aan te trekken. Tot nu toe is hij niet in staat geweest om er ook maar één naar Madrid te halen. Nu Milan wanhopig op zoek is naar een goede spits, na het vertrek van Andriy Shevchenko, ziet Calderón mogelijkheden om zijn vege lijf toch nog te redden door op zijn minst één van zijn beloftes het witte shirt te laten dragen.

AC Milan zag achtereenvolgens Ruud van Nistelrooij, Hernan Crespo en Zlatan Ibrahimovic bij de vijand tekenen, terwijl ook zij in gesprek waren met deze spelers. Nu de transferdeadline bijna daar is, dringt de tijd voor de Rossoneri. Met Filippo Inzaghi en Alberto Gilardino heeft Milan wel enige degelijkheid voorin, maar de diepte mist nog. Calderón gaat vandaag met Milan om te tafel zitten om zaken te bespreken. De eventuele Ronaldo-Kaká ruil zal hoogstwaarschijnlijk bovenaan het bespreeklijstje staan.

Enkele dagen terug gaf Reals nieuwe coach Fabio Capello nog aan dat hij Ronaldo graag wilde behouden. Door de aankoop van Ruud van Nistelrooij en het herstel van een operatie van de Braziliaan lijkt de spits echter op een zijspoor te belanden.