Uitslag Frankrijk speelronde 2

Tijdens de tweede speelronde in Frankrijk heeft landskampioen Olympique Lyon punten verspeeld. De regerend landskampioen kwam in eigen stadion niet verder dan 1-1 tegen Toulouse.

Lange tijd bleef het 0-0 in Lyon. In de 83e minuut van de wedstrijd opende Florent Malouda de score voor de thuisploeg. Het leek erop dat Lyon drie punten binnen ging halen, maar in de blessuretijd was het Fabinho die de gelijkmaker scoorde, Lyon staat met vier punten voorlopig vierde achter Lille, Nancy en Girondins Bordeaux, die nog geen puntverlies hebben geleden in de eerste twee duels.

Lille gaf de goede competitiestart van vorige week een passend vervolg. De Noord Franse club versloeg Lens met 4-0, mede dankzij een hattrick van Peter Odemwingie. Odemwingie scoorde zijn doelpunten in de 33e , 57e en 67e minuut, maar de openingstreffer kwam in de 13e minuut op naam van Mathieu Bodmer. Seydou Keita van Lens werd in de 37e minuut met rood van het veld gestuurd.