Camoranesi wil naar Lyon


Mauro Camoranesi voelt veel voor een overstap naar Frans kampioen Olympique Lyon. De Italiaan staat onder contract bij Juventus.

De Italiaans international wil graag weg bij Juve, omdat hij net als velen niet in de Serie B wil spelen. De wereldkampioen hoopt daarom een transfer naar Lyon af te dwingen voor zo'n vijf miljoen Euro.

De Oude Dame wil de middenvelder alleen niet laten gaan. De club is al enkele spelers kwijt sinds de terugzetting naar de tweede divisie in Italië.

Zaakwaarnemer Sergio Fortunato snapt niet waarom de club zo moeilijk doet. "Mauro is al bij 30 jaar oud. Hij heeft altijd gevochten in zijn leven", vertelt Fortunato. "Het zou niet eerlijk zijn als hij voor fouten moet boeten die hij zelf niet eens heeft begaan."

Volgens Fortunato zou de transfer met Lyon en de speler al rond zijn. De Fransen zouden graag vijf miljoen Euro neertellen voor de international. "Maar Juventus houdt de deur stijf dicht. Ze hebben coach Capello en zes spelers laten vertrekken, maar anderen laten ze niet gaan. Waarom?"