Ronaldinho wil bij Barcelona blijven

De afgelopen dagen meldden verschillende media in binnen- en buitenland dat AC Milan bij een eventueel vertrek van Kaka' naar Real Madrid haar aandacht zou richten op Ronaldinho.

De Braziliaan werd al twee keer op rij uitgeroepen tot beste speler ter wereld, en werd met FC Barcelona de afgelopen twee seizoenen kampioen van Spanje en won vorig seizoen ook nog de Champions League. Vanuit Monterrey in Mexico, waar Barça de komende tijd verblijft, liet Ronaldinho weten vereerd te zijn door de interesse, maar bedankte hij alvast vriendelijk.

'Ik voel me echt op mijn gemak hier bij Barcelona, sterker nog: ik ben zeer gelukkig. Het enige waar ik me op richt is het komende seizoen met FC Barcelona, en de prijzen die we kunnen gaan winnen. Ik wil dus absoluut niet weg, want Barcelona is ook nog eens een perfecte stad,' aldus de 26-jarige Ronaldinho. 'Over de interesse van AC Milan heb ik gehoord, maar mijn zaakwaarnemer (zijn broer Roberto red.) heeft nog niks gehoord. Het is altijd mooi als een topclub interesse toont, dan ben je goed bezig.'