Real Madrid doet bod op op Ribery

Nadat eerder Arsenal, Manchester United, Olympique Lyon en Bayern Munchen interesse toonden voor de talentvolle Fransman, heeft nu ook Real Madrid een officieel bod uitgebracht op Frank Ribery
Tijdens het afgelopen WK maakte de 23-jarige Franse middenvelder een zeer goede indruk. Mede door zijn inbreng wist Frankrijk de finale te behalen waarin Italie te sterk bleek na strafschoppen.

Arsenal was de eerste club die zich meldde voor de middenvelder van Olympique Marseille. The Gunners zouden bereid zijn om 14.5 miljoen euro neer te tellen voor Ribery. Olympique Lyon kwam vervolgens met een tegenbod van bijna 30 miljoen euro. Real Madrid gaat nu nog een stap verder en heeft omgerekend 37.5 miljoen euro over voor de Fransman.

De kans dat Ribery ook daadwerkelijk naar De Koninklijke verkast is overigens klein. Eind juni verklaarde Ribery graag in Frankrijk te blijven spelen:”Lyon heeft duidelijk mijn voorkeur, ik wil graag in Frankrijk blijven voor twee of drie jaar. Lyon is de ideale club, zowel voor mijzelf als mijn familie.”