Spectaculaire aankopen voor Real Madrid

Aanstaande zondag wordt de nieuwe preses van Real Madrid gekozen. Dit jaar doen vijf kandidaten mee, en net zoals bij elke verkiezing worden ook nu de meest spectaculaire aankopen belooft aan de Madrileense ‘socios’.
Op de lijstjes van de potentiële voorzitters staan ook twee Nederlandse namen, Arjen Robben en Khalid Boulahrouz. De verdediger van HSV staat op het lijstje van Lorenzo Sanz, die verder ook Michael Carrick (Tottenham Hotspur), Emerson en Gianluca Zambrotta (beiden Juventus) en Fernando Gago (Boca Juniors) wil aantrekken. Sanz is geen onbekende in Madrid, in de periode 1995-2000 stond hij ook al aan het roer bij De Koninklijke.

Arjen Robben staat op het verlanglijstje van Ramon Calderon. Behalve de aanvaller van Chelsea staat ook de Braziliaan Kaká, nu nog spelend voor AC Milan, op het lijstje.

Andere spectaculaire namen komen we tegen op de lijst van Arturo Baldasano. Als hij verkozen wordt tot de nieuwe president, spelen Mahamadou Diarra (Olympique Lyon), Joaquin Sánchez (Real Betis Sevilla), Cesc Fabregas en José Antonio Reyes (beiden Arsenal) komend seizoen voor Real Madrid.
Juan Palacios heeft zijn zinnen gezet op onder andere oud-Ajax spits Zlatan Ibrahimovic en Zambrotta van Juventus. Ook Andres Iniesta, spelend voor aartsrivaal Barcelona, is welkom in het Estadio Santiago Bernabéu.

Juan Miguel Villar Mir belooft geen spelers maar een trainer. Hij hoopt met Arsene Wenger de juiste man aan boord te hebben. De Franse oefenmeester krijgt vervolgens de vrijheid om zelf een eigen team samen te stellen.