Shnaider twijfelt nog over verkoop Midland

Staalmiljardair Alexander Shnaider is er nog niet over uit of hij zijn Formule 1-team Midland zal verkopen aan Michiel Mol.

100 Miljoen euro heeft de Nederlander voor het team geboden, maar een beslissing is nog niet gevallen. Teambaas Shnaider is er namelijk nog niet zeker van of hij de F1 wel wil verlaten voor het geld.

"Ik ben er nog niet over uit", verklaarde de in Canada wonende Rus gisteren tegen autosport.com. "Ik twijfel altijd bij dingen die me aan het hart liggen. Uiteraard denk ik over het bod na, maar het is een moeilijke beslissing. Het aanbod is heel goed, want als het een slecht aanbod was zou ik er niet eens over nadenken."

"Het aantal voor’s en tegen’s is te groot om ze tegen elkaar weg te strepen, maar ze zijn ongeveer in evenwicht. Daarom heb ik nog niets besloten. Als de ene kant van de lijst veel langer zou zijn dan de andere, zou het makkelijk zijn. Maar helaas is het niet zo. Op een dag zal ik beslissen, of ik het team zal verkopen of niet", voegde Shnaider eraan toe.

Men ging ervan uit dat de verkoop dit weekend al bekend gemaakt zou worden, omdat het onderzoek naar de financiën afgesloten is en Mol en zijn partners daarbij niet op negatieve verrassingen is gestoten. Shnaider zegt dat hij niet onder tijdsdruk staat, hoewel Mol aangekondigd heeft dat hij niet al te lang meer wil wachten.