Anna-Marie trekt iets uit als Oranje wint

De Belgische krant 'Het Laatste Nieuws' heeft een bijzondere actie. Tijdens het WK is namelijk ook een babes-actie gekoppeld.

Elk land krijgt haar eigen vertegenwoordigster, die het dan opneemt tegen een andere babe. Bij elke wedstrijd kunnen internetgebruikers stemmen op dames die de concurrerende naties vertegenwoordigen. Van model Anne-Marie Goddard, komen er steeds pikantere foto's, wanneer Oranje ver komt op het WK. Deze worden steeds ondeugender, belooft Het Laatste Nieuws.

De blondine, die gekozen was als vertegenwoordigster van Nederland, bleek minder populair dan Isabelle Beke uit Ivoorkust. Toch troefde ze Milla Jovovich uit Servië en Montenegro af (73% tegen 27%), waarna ze het nu moet opnemen tegen Argentinië, die het moet hebben van de Zuid-Amerikaanse schone Caroline Ardohain.

Allerlei bekende babes zijn geselecteerd voor deze verkiezing. Zo wordt Brazilië vertegenwoordigd door Gisele Bündchen, Ecuador door Christina Aguilera, Duitsland door Heidi Klum en Amerika door Carmen Elektra. Zelfs Saudi-Arabië is voorzien van een babe: Wafah bin Laden, het nichtje van Osama Bin Laden.

De website van deze babesverkiezing is hier te vinden.


Anna-Marie heeft er zin in