Oefenzeges Tsjechië, Polen

Trinidad en Tobago heeft ook haar derde oefenduel richting het WK verloren. Tegen Tsjechië kwamen de mannen van Leo Beenhakker er niet aan te pas: 0-3.

Tsjechië gaf in de eerste helft gas, scoorde driemaal en geloofde het toen verder wel. Jan Koller speelde een zeer prominente rol met twee treffers en één assist waaruit Nedved raak volleyde. Aan alle doelpunten ging een wonderschone aanval vooraf. Trinidad bleef een antwoord schuldig en incasseerde haar derde oefennederlaag binnen een week. Eerder bleken Wales en Slovenië te sterk voor de Soca Warriors.

Zwitserland beleefde een productieve middag tegen China, dat zich niet kwalificeerde voor de mondiale eindronde: 4-1. Alexander Frei en Marco Streller scoorden beiden tweemaal. Eerder speelde Zwitserland gelijk tegen Ivoorkust en Italië. In een matte partij wist Polen zich te ontdoen van Kroatië: 1-0. Ebi Smolarek kopte tien minuten na rust uit een corner binnen.

Zwitserland – China 4-1