Theissen tevreden over prestaties

BMW-teambaas Mario Theissen is tevreden over de prestaties van BMW tot nu toe. Volgens de Duitser waren de verwachtingen minder hoog gespannen, en het is hem dan ook volgens eigen zeggen volkomen meegevallen.

Dit seizoen lijkt het team van BMW nog een beetje op het team van Sauber. Het Zwitserse team eindigde vorig jaar nog als achtste in de strijd om het constructeurskampioenschap. Op dit moment staat BMW al vijfde, met veertien punten. "In de standen staan we er erg goed voor, maar we moeten niet al te snel juichen. Het middenveld zit erg dicht bij elkaar en enkele slechte finishes kunnen direct fataal wezen. Toch ben ik erg tevreden over de prestaties van onze coureurs. Nick Heidfeld en Jacques Villeneuve leveren goede prestaties tijdens de races, terwijl we met Robert Kubica talent en bovendien een goede testcoureur hebben," aldus Theissen.

"De leiding van BMW is ook erg tevreden met de prestaties en ik denk dat we met het team in een stijgende lijn zitten. We zitten dus in de lift en ik hoop dat we gedurende het jaar nog wat meer naar boven kunnen sluipen. Volgend jaar zal het jaar van de waarheid worden. Dan hebben we ook het hele préseizoen in eigen handen."