Feyenoord nu op zoek naar vervanger Kalou

Nu het definitief is dat Salomon Kalou vertrekt bij Feyenoord, zal men in Rotterdam op zoek moeten gaan naar een vervanger voor de Ivoriaanse aanvaller.

"Het vertrek van Kalou heeft de dominostenen aan het vallen gebracht," aldus Feyenoord-directeur Chris Woerts. "We weten exact op welke posities we welke spelers willen. Maar het is niet zo dat er nu gelijk al meer spelers zullen tekenen. Het is ook pas eind mei, het WK moet zelfs nog beginnen. Wij overhaasten niets. En daarbij: je hebt ook altijd te maken met de wensen van de speler. Die moet wel voor Nederland en voor Feyenoord willen kiezen."

Onder andere het tweede elftal van Chelsea heeft de interesse gewekt van de Rotterdammers, daar komen verschillende spelers amper aan spelen toe, die wel interessant zouden kunnen zijn voor Feyenoord. Er is echter een probleem: de grote salarissen die de Engelse club aan haar spelers betaald. Maar Feyenoord heeft echter al aangegeven geen overhaaste beslissingen te maken en de komende maanden te gebruiken om de selectie te versterken.