Van Geel niet blij met uitspraken Blind

De technisch directeur van Ajax, Martin van Geel, is 'not amused' met de uitspraken van Danny Blind. Via de media bracht Blind naar buiten dat de bekerfinale tegen PSV aankomende zondag zijn laatste wedstrijd als coach van Ajax zou zijn.

Verder hekelt Blind de huidige situatie die bij de Amsterdamse club heerst. De oud-international zou zelfs niet meer welkom zijn bij besprekingen voor het nieuwe seizoen.

"Ik vind het erg jammer dat Danny dit via de media uitvecht. Dat is niet in het belang van Ajax en ik weiger daar aan mee te doen. We hebben afgesproken om altijd alles eerst intern te communiceren. Tot nu toe is Danny bij ieder overleg geweest dat we gevoerd hebben, ook over nieuwe spelers. Dat we deze week niet met elkaar hebben gesproken klopt. Maar dat komt omdat ik een paar dagen met griep op bed heb gelegen", aldus Van Geel.

De handelswijze van Ajax zal echter niet veranderen, ondanks de uitspraken van de oefenmeester. "Nee, we hebben duidelijke afspraken met elkaar gemaakt en daar houden we ons aan. Dat Danny de druk met dit soort uitspraken probeert op te voeren, verandert daar niets aan."