Uitslagen Engeland: 01/05/'06

Vanavond werden er drie wedstrijden gespeeld in de Premier League. Arsenal blijft hopen op een vierde plaats door de 0-3 overwinning op Sunderland. Manchester United kwam thuis niet verder dan 0-0 tegen Middlesbrough.

De Champions League finalist was bij rust al zeker van de overwinning. Na een half uur werkte Sunderland-verdediger Danny Collins de bal ongelukkig in eigen doel. Daarna besliste Henry de wedstrijd met een mooie assist op Fabregas, die goed afrondde. Enkele minuten later was het Henry zelf die scoorde uit een vrije trap. In de tweede helft was er slechts één hoogtepunt. Na een half jaar blessureleed maakte Ashley Cole zijn rentree.

Manchester United begon matig aan de wedstrijd tegen Middlesbrough. De beste kansen in de eerste helft waren dan ook voor Maccarone en Rochemback. Met het invallen van Cristiano Ronaldo in de tweede helft begon Manchester beter te voetballen. Ronaldo zelf kreeg twee aardige kansen. Na 64 minuten kregen de Red Devils een penalty na een domme handsbal van Cattermole. Van Nistelrooy schoot echter tegen de handen van de uitblinkende keeper Brad Jones. Ondanks de daaropvolgende druk kwamen er geen grote kansen meer op Old Trafford en bleef het bij 0-0.

In Birmingham moest het al gedegradeerde West Bromwich Albion het opnemen tegen West Ham United. West Brom was gedurende het hele duel de betere ploeg, maar miste scherpte in de afronding. Het enige doelpunt van de avond werd gemaakt bij één van de spaarzame aanvallen van West Ham. Via goed doorzetten van Zamora belandde de bal voor de voeten van Nigel Reo-Coker, die het net wel wist te vinden: 0-1.