Uitslagen Schotland Speelronde 32

In de Schotse competitie boekte de Glasgow Rangers een vrij eenvoudige 1-4 overwinning op Dundee United.

Kris Boyd was met drie doelpunten de grote man bij de bezoekende club. De Rangers zijn door de overwinning de nummer twee van de Schotse competitie, Heart of Midlothian, tot drie punten genaderd, al hebben de Hearts wel een wedstrijd minder gespeeld.

In de 29e minuut van de wedstrijd opende Dado Prso de score, een minuut later verdubbelde Boyd de score naar 2-0, wat ook de ruststand was. Pas nadat Boyd in de 53e minuut opnieuw trefzeker was, scoorde Collin Samuel voor Dundee de 3-1. Zeven minuten voor tijd zette Boyd met zijn derde treffer de eindstand op het bord.

Woensdag worden nog twee wedstrijden uit de 32e speelronde gespeeld, namelijk Celtic - Hearts en Hibernian tegen Kilmarnock.