Wielermanager 2006 is open!

Een maand geleden konden we aan jullie de F1manager presenteren, nu kunnen we, na wat vertraging, waarvoor onze excuses, ook eindelijk de FOK!wielermanager voor jullie openen. Over acht wielerwedstrijden, die worden verreden in één maand, kun je jouw wielerkennis tonen in onze wielermanager.

Aangezien we voor een ProTour-manager in tijdnood kwamen, hebben we besloten de wielermanager over een aantal voorjaarskoersen te laten lopen. Van de Ronde van Vlaanderen tot aan de Rund um den Henninger-Turm kun jij jouw eigen wielerteam in ons spel managen.

Kies negen renners uit voor de Ronde van Vlaanderen en wissel per wedstrijd maximaal drie renners. Zo gaan we de Ronde van Vlaanderen, Gent - Wevelgem, Parijs - Roubaix, De Schelde Prijs, de Amstel Gold Race, de Waalse Pijl, Luik - Bastenaken - Luik en als afsluiter Rund um den Henninger-Turm langs. Binnen de ProTour creëren we ons eigen seizoen der klassiekers.

We nodigen dan ook iedereen van harte uit om (weer) deel te nemen aan de FOK!wielermanager. Nodig je familie, kennissen en vrienden uit voor je eigen kleine competitie in je subleague of ga voor de algehele roem in het algemeen klassement.

Tot 1 april 23.59 heb je nog de tijd om je team voor de Ronde van Vlaanderen op te stellen. Naast de eer, is er dit jaar ook een mooie prijs te winnen. Sparts stelt voor de winnaar van de wielermanager een ingelijst kunstwerk beschikbaar.

Als managercrew wensen we iedereen heel veel plezier toe op de FOK!wielermanager.