Uitslagen Frankrijk Speelronde 32

In de Franse competitie kwam koploper Olympique Lyon niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen middenmotor Toulouse. Ook Marseille en Le Mans speelde gelijk, terwijl Lille in de slotfase van de wedstrijd tegen Strasbourg twee punten verspeelde.

Trainer Gérard Houlier zag zijn ploeg thuis in een matige wedstrijd met 1-1 gelijkspelen tegen Toulouse. In de eerste helft kwam de kampioen op een 0-1 achterstand door een treffer van Moreira.

In de tweede helft stelde Lyon echter orde op zaken en dankzij een doelpunt van John Carew kwam de ploeg weer terug in de wedstrijd.Lyon probeerde nog wel de winnende goal te scoren, maar wist daar niet in te slagen.

Bordeaux profiteerde van de misstap van Olympique Lyon. De ploeg scoorde op eigen veld al na een halve minuut via Denilson, en wist dat vervolgens vast te houden. Door de zege en het gelijkspel van Lyon bedraagt het verschil tussen de nummer een en twee momenteel negen punten met nog zeven rondes te gaan.

Lille verspeelde in de wedstrijd tegen Strasbourg twee punten doordat tegenstander Strasbourg in de slotfase van het duel alsnog de gelijkmaker wist te maken.

Lille wist in de achtste minuut van de wedstrijd op voorsprong te komen dankzij een goal van Keita. Na een half uur spelen wist de thuisploeg terug in de wedstrijd te komen dankzij Farnerud. Keita leek met zijn tweede treffer, tien minuten voor het einde, de wedstrijd te beslissen, maar Diane zorgde dankzij zijn treffer in de slotfase alsnog ervoor dat Lille met slechts één punt naar huis ging.