Aanhang Willem II wilde selectie vasthouden

Aanhangers van Willem II hebben na afloop van de met 3-1 verloren wedstrijd tegen MVV in de Gatorade Cup geprobeerd de spelers van de Tilburgse club vast te houden. Ze wilden tekst en uitleg voor het vertoonde spel in Maastricht. Zo ver kwam het echter niet.

Nadat de Tilburgse ploeg terug was sloten ontevreden supporters het hek bij het Willem II-stadion met een hangslot. Op die manier konden de spelers van Willem II vastgehouden worden tot de aanhang, die nog uit Maastricht moest komen, weer in Tilburg was. De mensen die de club tegen de middenmoter uit de Eerste Divisie hadden bijgestaan wilden uitleg van de spelers. Ze hadden echter pech toen ze weer in Tilburg waren, want de spelers waren al vertrokken voordat deze supporters weer thuis waren. Het hangslot was namelijk al doorgeknipt.

Zodoende konden de meegereisde mensen geen verhaal halen bij de selectie van de Tilburgers. Overigens mochten ze ook niet direct na de wedstrijd vertrekken. Het is gebruikelijk dat de aanhang van de uitspelende ploeg nog een tijdje in het stadion van de thuisploeg moet doorbrengen.