Punten 16e ronde

Het is alweer bijna 2006, maar het voetbal gaat nog gewoon door, en dus ook de FOK!voetbalmanager.

We hadden twee weekwinnaars, Fritzz en supermario3 hadden allebei 72 punten. -Schorpioen- eindigde met 68 punten op een derde plaats. Op de vierde plaats vinden we Happadipidos die 65 punten scoorde en Ramin pakte met 60 punten de vijfde plaats

In het algemeen klassement hebben we nu twee leidende users, BassieD en DeVinger hebben allebei 744 punten. -Schorpioen- is met 730 punten naar de derde plaats gestegen. qwertyplok staat vierde met 705 punten en DaB0b sluit met 702 punten de top 5 af.

Ook bij de subleagues hebben we twee winnaars, Zwolle en De Kukamaestro's behaalden beiden 43 punten. De Utregse Kudde eindigde als derde met 41 punten.

In de top van het klassement bij de subleagues veranderde er niets. Tha League gaat aan de leiding met 657 punten, drie punten meer dan de nummer twee, Scribbly. II Mondo heeft 636 punten en staat derde.

Foutje ontdekt? Stuur dit via de Feedback naar FOK!sport. Op deze manier wordt dat het snelst behandeld.

De punten van de inhaalwedstrijd Willem II- FC Utrecht zullen later vanavond worden doorgevoerd.

Update:
Voor de volgende ronde (17) kun je nog wisselen tot maandag 26 december 12:00 uur. Houd er rekening mee dat ronde 18 in dezelfde week wordt gespeeld. Na 12:00 heb je dus slechts drie dagen de tijd om te wisselen (tot 29 december 12:00), de wedstrijden van ronde 18 worden namelijk al op 29 en 30 december gespeeld. Zie voor meer informatie de FAQ.

Update 2:
Eerder vanavond zijn ook de punten voor de inhaalwedstrijd Willem II - FC Utrecht doorgevoerd. De stand kan hierdoor afwijken van wat in dit bericht gemeld is. Overigens waren de punten al eerder ingevoerd, en daarmee ook de budgetten al eerder aangepast. De wedstrijd was uitgesteld vanwege het plotseling overlijden van FC Utrecht speler David di Tomasso.