Uitslagen Schotland Speelronde 19

In de Schotse competitie is Glasgow Rangers weer wat aan het opkrabbelen. De groeiende vorm werd bevestigd tegen Heart of Midlothian, dat met 1-0 werd verslagen.

Het was voor de Rangers een erg welkome overwinning. De gevierde man was Peter Løvenkrands, tien minuten voor rust tekende de Deen voor de enige treffer van de wedstrijd. Het was ook een verdiende overwinning, want Rangers was duidelijk de betere partij.

Tot nu toe hebben de Rangers een bijzonder slecht seizoen. De titel is al uit beeld verdwenen, een tweede plaats lijkt het hoogst haalbare. Maar Hearts, die de voornaamste concurrent voor koploper Celtic is, heeft ondanks de verliesbeurt nog steeds een voorsprong van tien punten op de Rangers.