Colts vernederen de Titans

De Tennessee Titans hadden zondag geen enkele kans tegen de Indianapolis Colts. Hoewel het aantal gewonnen yards niet veel verschil toont, 260 voor de Titans en 292 voor de Colts, was het verschil in de wedstrijd wel duidelijk in het aantal punten, slechts 3 voor de Titans tegen 35 voor de Colts.

Met slechts 17 passes gooide Peyton Manning zijn minste aantal passes in een wedstrijd ooit op één wedstrijd na, vorig seizoen in de Season Finale gooide hij slechts twee passes. De Colts is het vijfde team ooit dat op 12-0 kwam, volgende week kunnen ze in de wedstrijd tegen en in Jacksonville voor het AFC South kampioenschap gaan wat garant staat voor een bye in de eerste ronde van de play-offs.

In zeven van de laatste negen wedstrijden scoorden de Colts minimaal 17 punten meer dan de tegenstander met een gemiddelde van meer dan 35 punten per wedstrijd. Manning gooide 13 van de 17 passes in de handen van een receiver voor drie touchdowns. Dit betekende dat hij acht seizoenen achter elkaar 25 touchdown passes gooide.

Edgerrin James liep 28 keer met de bal voor 107 yards, daarmee werd hij de derde speler ooit die in de NFL meer dan 9000 yards liep. James had voor deze 9000 yards 93 wedstrijden, de twee andere die dit haalden waren Eric Dickerson in 82 wedstrijden en Jim Brown in 88 wedstrijden.

In het eerste kwart opende Marvin Harrison de score met een touchdown na een tien yard pass van Manning. Het tweede kwart scoorde Bryan Fletcher na een 13 yard pass van Manning terwijl Rob Bironas een fieldgoal raak schoot voor de Titans.

In het derde kwart scoorden Reggie Wayne en Edgerrin James touchdowns na een 27 yard pass van Manning en een twee yard rush. In het vierde kwart sloot Larry Tripplett de score met een 60 yard fumble return voor de Colts.