Punten 14e ronde

Een bijna compleet competitieprogramma dit weekend. Alleen de wedstrijd Willem II - Utrecht werd, om begrijpelijke redenen, niet gespeeld. De punten van die wedstrijd, die op 14 december zal worden gespeeld, zullen later apart toegekend worden.

Er waren twee winnaars deze ronde, Happadipidos en Solarweb. Ze hadden beiden 67 punten. Knoekie eindigde met 66 punten als derde, en daft en GT40 op een gedeelde vierde plaats met 63 punten.

In het algemeen klassement hebben we nu twee leiders, zowel BassieD als DeVinger hebben 655 punten. qwertyplok is derde met 621 punten, voor DaB0b die 615 punten heeft. Een gedeelde vijfde plaats is er voor -Schorpioen- en Solarweb, die beiden 613 punten hebben.

Bij de subleagues ging de weekoverwinning naar Scribbly met 53 punten. vlugterleague pakte de tweede plaats met 52 punten, als derde eindigde Goh! met 45 punten.

Scribbly gaat ook aan de leiding in het algemeen klassement met 576 punten. II Mondo staat tweede met 563 punten, derde staat Tha League met 555 punten.

Foutje ontdekt? Stuur dit via de Feedback naar FOK!sport. Op deze manier wordt dat het snelst behandeld.

Voor de volgende ronde kan je nog wisselen tot vrijdag 9 december 18:00 uur.