Uitslag Bengals vs. Ravens

Chad Johnson maakte van de End Zone zijn persoonlijke speelveld na een touchdown vangbal die al het andere er gemakkelijk uit liet zien. Op een 54 yard pass van Carson Palmer ving hij de bal voor de Concinnati Bengals.

Palmer maakte gebruik van de vele turnovers door de Baltimore Ravens en gooide uiteindelijk drie touchdown passes. Daarmee zette hij de basis voor de 42-19 overwinning van de Bengals.

Terwijl de Ravens quarterback, Kyle Boller, fumbled en fouten maakte liepen de Bengals uit naar een 34-0 voorsprong, Hierna gingen de Bengals zelf wat fouten maken en liepen de Ravens in tot 34-21 waarna beide partijen nog een touchdown scoorden. Allebei de teams gingen na deze touchdowns voor de twee-punts conversie en bepaalden de eindstand op 42-29.

In het eerste kwart wist alleen Shayne Graham te scoren, hij benutte een fieldgoal voor de Bengals. In het tweede kwart scoorden Rudi en Chad Johnson, Rudi Johnson na een 6 yard run en Chad na een 54 yard pass van Carson Palmer.

Het derde kwart werd geopend door T.J. Houshmandzadeh na een 30 yard pass van Carson Palmer, deze gooide daarna een 27 yard touchdown pass naar Chris Henry. De scoring run voor de Bengals werd bekroond met een fieldgoal van Shayne Graham. Derrrick Mason ving hierna een 28 yard pass van Kyle Boller voor de Ravens, even later deed Todd Heap hem dit na een 34 yard pass na.

Het vierde kwart werd geopend door Jamal Lewis na een vijf yard run voor de Ravens terwijl Rudi Johnson drie yard moest overbruggen voor de Bengals even later. Todd Heap maakte de laatste touchdown van de avond na een 17 yard pass van Kyle Boller.