Uitslag Kansas City Chiefs @ Buffalo Bills

J.P. Losman van de Buffalo Bills is er dit weekend achter gekomen dat hij het beste speelt als hij kwaad is. Al twee maanden zit de quarterback op de bank terwijl zijn vervanger, Kelly Holcomb, mag starten. Dit na een 19-7 verliespartij tegen New Orleans.

Nadat Holcomb een hersenschudding opliep in het tweede kwart kwam Losman op het veld en wist op twee van de eerste vier keer dat de Bills de bal hadden van uit te komen tot een touchdown. Beide touchdowns kwamen op naam van Lee Evans na passes van 33 en 29 yards. Losman was gefocused en efficiënt, in niets leek op de Losman die in het begin van het seizoen op één winst en drie verliespartijen kwam.

De Bills wonnen uiteindelijk met 14-3 doordat ze in het eerste kwart op achterstand waren gekomen na een fieldgoal van de Kansas City Chiefs. Het was de vijfde opeenvolgende verliespartij van de Chiefs tegen de Bills. De Bills misten defensive tackle Sam Adams met een knieblessure terwijl de veteraan Troy Vincent in het tweede kwart uitviel en niet meer terugkwam.

De Bills wisten drie interceptions, een fumble en zes sacks te forceren, met de drie tegenpunten hadden ze de wedstrijd met de minste tegenpunten sinds ze New England versloegen in 2003 met 31-0. De Chiefs verloren ondanks dat ze meet yards vooruitkwamen met de bal (316 tegen 209), meer first downs hadden (22 tegen 9) en bijna 35 minuten balbezit hadden.

Van de zes drives waarmee ze op Buffalo terrein kwamen eindigde er één met een fieldgoal, twee met een punt, twee gemiste fieldgoals, een fumble en een turnover op downs. Tight end Tony Gonzalez van de Chiefs ving acht keer de bal voor 81 yards, daarmee passeerde hij Otis Taylor als beste all-time receiver met 7362 yards.