Uitslagen Italië Speelronde 11

In de elfde speelronde van de Serie A heeft AC Milan zich goed hersteld van de nederlaag tegen PSV. Ook koploper Juventus en de nummer drie Fiorentina wonnen gemakkelijk

In de thuiswedstrijd tegen Udinese haalde AC Milan met maar liefst 5-1 uit. Bij rust stond het al 3-0 voor Milan, mede door een doelpunt van Clarence Seedorf. De middenvelder scoorde al voor zijn tweede competitiewedstrijd op rij. Na rust liep AC Milan nog verder uit naar de 5-1 overwinning.

Koploper Juventus was niet van plan, na het verlies tegen Milan vorige week, nu de koppositie af te staan. Door doelpunten van Ibrahimovic, Trezeguet en Del Piero wist de Turijnse club gemakkelijk Livorno te kloppen met 3-0.

Fiorentina zet het sterke seizoen van de club tot nu toe voort. In de uitwedstrijd tegen Ascoli wist de club met 0-2 te winnen. In de eerste minuut lag de 0-1 van Tomás Ujfalusi al binnen en in de tweede helft scoorde Luca Toni de 0-2.