[NBA] 76ers verliezen weer

De Philadelphia 76ers kennen dit NBA-seizoen een dramatische seizoenstart. In alle drie de wedstrijden verloren de basketballers kansloos, zo ook tegen de Charlotte Bobcats.

In de gehele wedstrijd waren de Charlotte Bobcats beter dan de Philadelphia 76ers en werd er geleidelijk uitgelopen naar de uiteindelijke voorsprong van 17 punten. Waar de Bobcats het in hun eerste wedstrijd van het seizoen nog een voorsprong in het tweede deel van de wedstrijd weggaven, konden ze nu hun voorsprong makkelijk vasthouden en uitbreiden. De 76ers kwamen deze wedstrijd slechts eenmaal, in het eerste kwart, op één punt voorsprong. De rest van de wedstrijd moesten ze tegen een achterstand aankijken.

Daarbij werd vooral duidelijk dat de bank van de 76ers dun bezet is. Topspeler Allen Iverson van de 76ers scoorde deze wedstrijd weliswaar 29 punten, maar dat bleek niet genoeg. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in de 110-93 overwinning voor de Bobcats.

Voor de 76ers is dit al het derde verlies in de eerste NBA-week. Forward Chris Webber is er echter van overtuigd dat ze zullen terugvechten: "Ik had niet verwacht dat het zo zou zijn, maar dat is het leven. Het maakt alleen uit hoe je terugvecht. Er is genoeg veerkracht in het team. We moeten nu de chemie uit de kleedkamer ook in de wedstrijd gaan tonen."