Diba geen interesse in Heracles

Anouar Diba heeft geen interesse om een overstap te maken naar Heracles. De aanvaller van NAC Breda werd onlangs benaderd door de club uit Almelo, maar heeft geen belangstelling.

"Ik ga voor mijn kans bij NAC", aldus Diba. Naar aanleiding van het bericht, dat in het AD stond, zorgde voor grappen. In de kleedkamer van de club uit Breda hingen zijn medespelers een elftalposter van Heracles aan de muur met daarop Diba geplakt. "Grappenmakers", lachte Diba.

De 22-jarige Utrechter zei verder dat het bericht wel klopte. "Ze vroegen me hoe groot de kans was dat ik bij Heracles Almelo zou willen spelen. Ik heb geantwoord dat NAC me niet wilde laten gaan. Of dat daadwerkelijk zo is, weet ik niet, maar ik had geen trek om naar Heracles te verkassen. Nu nog niet in elk geval. Ik wil gewoon voor mijn kans bij NAC gaan. Ik ben ervan overtuigd dat ik me weer terug in het team kan spelen".

Vitesse had eerder ook al interesse in de aanvaller. "Maar toen Vitesse zich meldde, speelde ik nog en had ik niet het idee dat ik er gauw weer naast zou komen te staan. Vitesse haalde toen De Mul van Ajax."