Blessureproblemen voor FC Utrecht

FC Utrecht kent de nodige personele problemen in de voorbereiding op het competitieduel tegen Roda JC van aanstaande zondag.

Dwight Tiendalli zal door zijn rode kaart die hij opliep in de laatste wedstrijd tegen Feyenoord zeker niet in actie komen tegen de Limburgers. Daarnaast is het meespelen van Franck Grandel, Robin Nelisse en Stefaan Tanghe hoogst onzeker.

Doelman Franck Grandel kampt met een blessure aan de heup en heeft de gehele week nog niet kunnen trainen. Afgelopen vrijdag probeerde de Franse keeper het wel, maar hij moest de training voortijdig staken. Als Grandel niet kan spelen, dan zal reservekeeper Joost Terol zijn vervanger zijn.

Stefaan Tanghe kampt al enige tijd met fysieke ongemakken en daarin is de afgelopen tijd niet veel verbetering gekomen. De Belg heeft last van een kwetsuur aan het bovenbeen en irritatie aan de kniepees.

Robin Nelisse kon vrijdag, ondanks een liesblessure, wel met de groep meetrainen, maar de spits die tegen Feyenoord drie keer scoorde, is verre van fit.