Redan op proef bij Sheffield Wednesday

Sheffield Wednesday doet heel erg geheimzinnig. De club zegt een geheimzinnige speler op proef te hebben. Dit blijkt niemand anders dan Iwan Redan te zijn.

Redan verblijft enkele dagen in Engeland. Hij zou zich eerst melden bij Preston North End, dat geïnteresseerd is in de aanvaller van Willem II. Ze zouden ook een contract voor hem klaar hebben liggen, in de hoop dat hij vanaf 1 januari 2006 de overstap maakt.

Sinds maandag is Redan op proef bij Sheffield Wednesday, dat zich vorige week meldde voor de Rotterdammer. Redan werkt nu een stage af van 4 dagen bij bij de nummer 22 van het Championship.

'Ik weet dat ik hem nog niet kan contracteren, maar ik wilde hem hier eens goed bekijken, in onze omgeving', verklaarde manager Paul Sturrock over zijn geheimzinne speler op de website van Sheffield. 'Als hij ons bevalt, zullen we hem de rest van het jaar in de gaten houden',voegde Sturrock er nog aan toe.

Willem II heeft geen bezwaar tegen de stage van Redan, maar wil wel een transfersom ontvangen als Redan van club wil veranderen.