Herbert waarschuwt Midland voor 2006

Johnny Herbert heeft Midland gewaarschuwd niet te optimistisch te zijn voor volgend seizoen. Hij denkt dat het team volgend jaar nog enkele lastige hobbels moet nemen.

Terwijl het teleurstellende debuut-seizoen voor Midland bijna ten einde is, wordt alvast volop vooruit gekeken naar volgend jaar. Zo werd bekend dat de nieuwe auto de M16 zal gaan heten, als eerbetoon aan de 15 voorgaande Jordan-auto's. Daarnaast heeft het team de keuze uit verschillende rijders en kan het eindelijk geheel de voorbereiding volgens de eigen plannen indelen.

Johny herbert waarschuwt echter voor teveel optimisme: "We willen allemaal volgend jaar een seizoen hebben waarin we meestrijden, maar we moeten realistisch blijven. Zelfs Toyota en BAR, met hun hoge budgetten, hadden het moeilijk in het begin, voordat ze vooraan mee konden strijden. Er zullen moeilijke situaties zijn in de toekomst, maar als team kunnen we ons er samen doorheen slaan en vooruit blijven gaan."

Over de rijderskeuze wilde Herbert niet veel zeggen. Wel zegt hij dat ook Narain Karthikeyan en Tiago Monteiro nog een goede kans hebben om volgend jaar voor het team te rijden.