Punten Grand Prix Brazilië

De Grand Prix van Brazilië leverde een een-twee voor McLaren op. Voor de F1manager was de combinatie Juan Pablo Montoya met Fernando Alonso echter beter.

In totaal negen deelnemers hadden gegokt op een team met Alonso, Montoya en McLaren-onderdelen. Door de slechte kwalificatie van Raikkonen bleek dit de meeste punten op te leveren. Zij haalden deze ronde 740 punten. De vele deelnemers met een totaal McLaren-team haalden slechts vier puntjes minder.

In de top vijf van het algemeen klassement veranderde niets. De top vijf speelde op safe met een team met Raikkonen en Alonso en hielden daarmee hun positie vast. Voor pim944 en sentil zorgde dat er wel voor dat ze 16 punten konden inlopen en nu op plaats zes en zeven staan.

Bij de subleagues waren er negen subleagues deze ronde met de hoogste score. Ondanks een mindere score in deze ronde blijven De Outsiders in het klassement nog wel aan de leiding gaan.

Voor de volgende race vertrekken de coureurs naar Japan. Met nog slechts twee races te gaan kan iedere keuze die wordt gemaakt cruciaal zijn voor je eindklassering. Voor het samenstellen van je ideale team heb je nog tot 8 oktober 00:01 uur de tijd.