Onrust bij Vitesse neemt toe

Door de uitschakeling van gisteren in de Gatorade Cup neemt de onrust toe bij Vitesse. Door een slechte competitiestart en nu dus ook de uitschakeling in het bekertoernooi tegen AGOVV, stapelen de problemen zich op.

De trainer van Vitesse, Edward Sturing, constateerde gisteravond dat de Arnhemmers in de hoek zit waar de klappen vallen. "We staan er gewoon dramatisch voor. We hebben momenteel te weinig punten en liggen nu ook al uit de beker. Maar we moeten verder, we moeten bij elkaar blijven en elkaar steunen. Ik heb al zwaardere taken gehad bij Vitesse, deze kan er ook nog wel bij.", dit zegt Sturing tegen Omroep Gelderland.

Stijn Vreven, verdediger bij Vitesse, had ook een andere voorstelling bij de start van het nieuwe seizoen. "We liggen er gewoon uit tegen een bescheiden club uit de eerste divisie. Dat zegt genoeg over ons huidige niveau. Deze klappen komen heel hard aan.", vertelt de Belg.

Ook Theo Janssen weet niet wat er op dit moment aan de hand is. "Uit de beker, in de competitie 4 uit 5. Iedereen ziet dat het niet klopt bij ons op het moment.", weet de Arnhemmer. "Voetballend gaat het niet, dus moet iedereen nu keihard gaan werken. In de rust tegen AGOVV hebben we elkaar de waarheid gezegd. Het leek nergens op de eerste helft.Hopelijk staat er zaterdag een team dat voor elkaar wil vechten. Anders ga je geen punten pakken.".