Punten Grand Prix van Italië

Dit keer geen honderden users met de hoogste score, maar slechts vier man die het juiste team hadden samengesteld. Zij behalen maar liefst 726 punten.

Floris, GM-Damnition, Hakkert en Longneck behalen de hoogst mogelijke score van deze ronde. Met Ferando Alonso, Juan Pablo Montoya, McLaren chassis, Mercedes-motor en Michelin-banden reden zij virtueel naar de zege.

In het algemeen klassement wist G4Jan zijn leidende positie met succes te verdedigen. Wel zag hij de nummer twee SloMo dichterbij komen. In de top vijf valt kardinaal weg van de vierde plaats en zijn plek wordt overgenomen door pim944, die dit jaar al langer in de top meedraait.

Bij de subleagues behaalden zes er de hoogste weekscore met 709 punten. De Outsiders bleven er aan de leiding, al zien zij Inter-F1-Action dichterbij komen.

De volgende race vindt komende zondag al weer plaats op het circuit van Spa-Francorchamps. Voor vele kijkers een lievelingscircuit en voor de coureurs een uitdagend circuit. Je hebt tot 10 september 00:01 uur de tijd om je team samen te stellen.