Real Madrid richt vizier weer op Landzaat

Real Madrid heeft wederom belangstelling voor Denny Landzaat. Voor de Spaanse club verloopt de voorbereiding voor het nieuwe seizoen met een 3-0 nederlaag tegen Tokyo Verde nog niet volgens plan en de balans in het team blijkt zoek.

"De club heeft net verdediger Samuel voor 17 miljoen euro verkocht aan Inter. Figo schijnt ook weg te willen. Ik sluit derhalve niets uit. Al willen we onze ploeg bij elkaar houden. Ik heb net een gesprek gehad met Jan Kromkamp en die gaf aan, dat hij eigenlijk ook best zijn contract bij AZ wil verlengen," aldus voorzitter Dirk Scheringa van de Alkmaarse club.

"Van Feyenoord hebben we niets meer gehoord wat betreft Landzaat. Die gaat dus niet meer weg, tenzij er een enorm bod komt. Als ze elf miljoen bieden, dan kunnen we praten, want met Real hebben we het natuurlijk wel over een topclub."

Directeur Arrigo Sacchi van Real volgde Landzaat afgelopen seizoen intensief met zijn scoutingstaf. Een woordvoerder van de Spanjaarden bevestigde gisteren, dat Landzaat op een lijstje staat om het middenveld van Real te versterken.