Chelsea wil Shaun Wright-Philips

Roman Abramovitsj van Chelsea wil weer eens diep in de geldbuidel tasten. De kampioen van vorig seizoen heeft een bod van dertig miljoen euro uitgebracht op Shaun Wright-Philips van Manchester City.

Manchester City heeft het bod op de middenvelder geweigerd. Manager Stuart Pierce van City liet weten dat de club niet zit te wachten op welk bod van wie dan ook. Chelsea jaagt al langer op Wright-Phillips. De Londenaren boden een tijdje geleden ook al op de 24-jarige Engels international. Wright-Phillips scoorde vorig seizoen tien keer in 34 competitieduels.

Wright-Phillips liet zelf weten dat hij niet zit te wachten op een transfer. Een jaar geleden verlengde hij zijn contract bij Manchester City met nog eens vier jaar.

De Blues legde al wel een andere middenvelder vast. De 20-jarige Fransman Lassana Diarra komt over van Le Havre. Hij moet op den duur in de voetsporen treden van zijn landgenoot Claude Makélélé. Naast deze aankoop was al zeker dat Crespo terugkeert op Stamford Brigde en dat de technische staf wordt verstrekt met Frank Arnesen.