Boussaboun bekroont debuut met goal

Ali Boussaboun heeft zijn debuut voor Feyenoord gevierd met een doelpunt. De nummer vier van vorig seizoen won ook zijn tweede oefenwedstrijd, met 0-5 tegen Rohda Raalte.

Afgelopen maandag nog maakte de UEFA-Cup deelnemer een tegenvallende indruk in het oefenduel tegen Alphense Boys. Het werd toen slechts 1-0 voor de ploeg uit Rotterdam. Vandaag liet Feyenoord zien dat er een stijgende lijn zit in het spel. Het werd 5-0, dankzij doelpunten van Kalou, Boussaboun, Leonardo, Östlund en Hofs. Trainer Koeman was tevreden over de prestatie van zijn mannen: ”Die 1-0 van maandag was ook mager, maar ik zag daar dingen in het veld die voor mij als trainer veel belangrijker zijn. Vandaag hebben we meer gescoord, al hadden er nog wel wat ballen in kunnen gaan. Maar ik ben blij dat het publiek doelpunten heeft gezien en dat de uitslag een wat beter aanzien heeft dan maandag.”

Boussaboun was er maandag nog niet bij. Vandaag speelde de international van Marokko enkel in de eerste helft, maar viel hij op door het mooiste doelpunt van de avond te maken. De international omspeelde twee verdedigers en de doelman en schoot de bal knap in de korte hoek raak. Vanavond ontbrak trouwens Glenn Loovens door een lichte dijbeenblessure.