Kremer ziet nog steeds kansen voor Verstappen

De rechterhand van Champ Car-eigenaar Kevin Kalkhoven, Jacques Kremer, heeft afgelopen winter geprobeerd om Jos Verstappen in zijn klasse te krijgen. De deal ketste toen af, maar volgens Kremer heeft de Nederlander nog steeds mogelijkheden.

De laatste paar weken is Verstappen in beeld bij HVM, waar de Deense coureur Ronnie Bremer in geldnood lijkt te komen. "Of die financiële situatie van Bremer inderdaad zo slecht is als wordt gezegd, kan in niet inschatten. Mocht dat zo zijn, dan zou daar zeker een kans liggen voor Jos, maar ik vraag me af of het niet beter is ons volledig te richten op 2006. Ook wat het zoeken naar sponsors betreft, is het moeilijk in de loop van het seizoen in te stappen," aldus Kremer.

Kremer lijkt goed op de hoogte te zijn van de verrichtingen van andere Nederlandse coureurd. "Jullie hebben heel veel talent. Jos Verstappen voorop, maar ook Nicky Pastorelli zou hier goed passen. En wat dacht je van Charles Zwolsman? Die jongen doet het in de Toyota Atlantic erg goed."