FC Zwolle geeft aanhang geld terug

De spelersgroep en de technische staf van FC Zwolle hebben besloten om de naar Helmond meegereisde supporters hun geld terug te gaan geven. Dit naar aanleiding van de tot nu toe teleurstellende verlopen nacompetitie, met als druppel de 5-0 nederlaag tegen Helmond Sport afgelopen dinsdag.

"We hebben de nacompetitie veilig gesteld bij Helmond maar onze ploeg was dinsdag geen schim van die ploeg die eerder daar won. We hebben het allemaal finaal laten afweten en onze supporters in de kou gezet", aldus de teleurgestelde aanvoerder van Zwolle, Remco Schol.

"Wij kunnen allemaal heel goed hun teleurstelling en frustratie voorstellen. Zij volgen ons het hele jaar, geven veel geld uit, moeten vrij nemen van hun werk en dan krijgen ze dit. De spelersgroep was het unaniem eens om de mensen hun geld terug te geven. Niet meer dan normaal na zo’n zeperd."

Schol hoopt wel dat de supporters hun club in de laatste drie wedstrijden wel blijft steunen. "Wij hebben elkaar vanochtend eens diep in de ogen gekeken en wij gaan er het beste van maken".