Tottenham aast op D'Alessandro

Tottenham Hotspur zou graag Andrés D'Alessandro van Vfl Wolfsburg willen overnemen. De Londenaren hebben zich inmiddels gemeld bij de zaakwaarnemer van de Argentijnse spelmaker.

D'Alessandro wil zelf graag naar het Premiership verhuizen. Na een teleurstellend en anoniem seizoen met zijn club wil de middenvelder zijn heil elders zoeken. De begaafde linkspoot zou dan ook graag om de tafel gaan zitten met de Spurs.

Of dat er ook van komt, is twijfelachtig. Wolfsburg is namelijk niet van plan zijn spelverdeler zomaar te laten gaan. "De Duitsers werken niet erg mee. Ze willen hetzelfde vangen als ze twee jaar geleden hebben betaald aan River Plate", lichtte D'Alessandro's manager Marcelo Simonian uit aan Sky Sports.

Naar verluidt zou dat neerkomen op een bedrag van acht miljoen euro. Dat is immers wat de Bundesligaclub in de zomer van 2003 neertelde voor de Argentijn. Wolfsburg had destijds de ambitie om zowel nationaal als internationaal furore te maken. Via de club hoopte D'Alessandro zich dan ook in de kijker te spelen van de grote clubs, maar hij bracht niet wat er van hem werd verwacht.