Punten Grand Prix van Europa

Met de hoger wordende budgetten wordt de keuze iedere keer breder. Gok je op Toyota, McLaren, Renault, Williams of hoop je toch op het herstel van Ferrari? Met name met deze wedstrijd waren de keuzes allesbepalend.

Een flink aantal deelnemers zullen het gevoel van Raikkonen ook in beperkte mate hebben gehad. Had je op McLaren en/of Raikkonen gegokt dan zag je plots in de laatste ronde heel wat punten door je vingers glippen.

De meeste punten werden dan ook niet gehaald door een team met McLaren, maar edwin85 had een team met veel Williams gekozen en behaalt daarmee de hoogste score met 559 punten. Daarachter komen DVelders met 551 punten en mjbeck met 539 punten.

In het klassement doet Q4Jan goede zaken. Hij schuift door van de vierde naar de eerste plaats. SloMo zakt van de eerste naar tweede plaats en heeft nu 17 punten achterstand. Gatalin en pim944 pakten deze ronde evenveel punten als SloMo en zakken ook allebei een plaats. NightBird weet zich net de top vijf in te wringen.

Bij de subleagues pakken De Outsiders deze keer de eerste plaats. In het klassement voor de subleagues weten zij ook verrassend de eerste plek af te pakken van Pension Pervers.

Voor de komende race is er weer een ruime anderhalve week om te wisselen. Voor de Grand Prix van Canada kan je wisselen tot 11 juni 00:01 uur. Uiteraard wensen we weer iedereen heel veel succes met de steeds maar moeilijkere keuzes.