Punten Grand Prix van Monaco

Monaco leverde een race-weekend op vol met verrassende momenten. Ook voor de managers in ons spel, want er werden aanzienlijk minder punten gepakt dan in de vorige race.

Dit keer geen users die boven de 600 punten uitkwamen. SloMo pakte deze keer de hoogste score met 'slechts' 564 punten. Daarachter pakten 27 deelnemers een gedeelde tweede plaats met 548 punten.

In de top van het klassement zorgde deze race voor een flinke verschuiving. SloMo pakt de eerste plaats met 3142 punten. Gatalin schuift van plaats vijf naar de tweede plaats door en heeft nu 3129 punten. Achter hem volgen pim944, Q4Jan en Martinezzz.

Bij de subleagues pakte deze race Amsterdam Racing Team het meeste aantal punten, namelijk 494 punten. Pension Pervers behoudt weliswaar de leiding in het subloeagueklassement, maar ziet de nummer twee, De Outsiders, wel 21 punten dichterbij komen.

Aangezien komende zondag alweer op de Nürburgring de Grand Prix van Europa wordt verreden, rest iedereen slechts tot tot 28 mei 00:01 om te wisselen. Over de wijzigingen aan de puntentelling in verband met de gewijzigde kwalificatie zullen wij zo spoedig mogelijk een mededeling doen.