BAR is schuldig volgens Bernie

Bernie Ecclestone heeft verklaard dat hij verwacht dat BAR schuldig wordt bevonden. Verder vindt de grote baas van de Formule 1 dat een boete een te lichte straf is voor het team. Donderdag wordt de uitspraak bekend gemaakt.

Ecclestone geeft aan dat hij geen sympathie ervoor heeft wanneer het team vrij zou worden gesproken. "Dan kan het team aan het begin van het seizoen een cheque uitschrijven en zeggen dat wanneer ze gepakt worden de cheque geïnd kan worden." aldus Bernie. "Wanneer ze niet uit het kampioenschap worden gehaald dan zou je toch op zen minst verwachten dat men geen punten meer kan scoren en dat de behaalde punten weg worden gehaald."

Verder had hij over de uitspraak nog het volgende te melden: "Ik verwacht niet dat BAR vrij wordt gesproken. Met alle informatie die er is zullen ze waarschijnlijk schuldig worden bevonden. Er is altijd een reden voor dit soort zaken, we hebben het nooit over een vergissing. En als ze een probleem zouden hebben en dit de oplossing zou zijn dan hadden ze het zelf al wel eerder aan de FIA aangegeven voor toestemming."