Mededeling mbt Minardi

Zoals vele deelnemers aan ons managerspel al hebben opgemerkt is het hoogst onzeker of Minardi aan de Grand Prix van Australië zal mogen deelnemen. Met betrekking tot deze situatie en de daarmee verband houdende onzekerheid in acht nemende hebben wij het volgende besloten.

Indien Minardi niet zal mogen deelnemen aan de Grand Prix of niet in de uitslag van de Grand Prix wordt opgenomen, zullen daar geen strafpunten voor worden gerekend. De coureurs, het chassis en de motor krijgen in dat geval nul punten toebedeeld na het einde van de race. Dit zorgt ervoor dat deelnemers met Minardi-onderdelen gewoon een compleet team behouden en met de onderdelen van andere teams wel punten kunnen behalen. De keuze of je wel of geen Minardi-onderdelen in je team opneemt, blijft helemaal bij jezelf liggen.

Bij het toedelen van de punten zullen wij uitgaan van de uitslag van kwalificaties en de race zoals de FIA deze bekend maakt. Derde coureurs zullen wij niet beschikbaar stellen en daarmee kunnen geen managerpunten worden verdiend. Uiteraard kan het wel zijn dat de FIA, en daarmee ook wij, derde coureurs in de uitslag opneemt.