Spurs onderuit tegen Wizards

Antawn Jamison en Gilbert Arenas lieten zien dat ze wel degelijk 'All-star material' zijn. Samen maakten zij 59 punten in de 95-87 overwinning op de San Antonio Spurs.

Jamison maakte 14 punten van zijn 35 punten in het vierde kwart en pakte elf rebounds. Arenas scoorde 24 punten tegen het beste team van de NBA, de Spurs. De Spurs verloren voor het eerst in zes wedstrijden, en speelden voor de tweede keer op rij zonder sterspeler Tim Duncan. Werd Duncan in het met 104-85 gewonnen duel met Charlotte nog niet gemist, tegen de Wizards hadden de Spurs Duncan goed kunnen gebruiken.

De Spurs gaven in het tweede kwart een voorsprong van elf punten weg en hielden nog maar één punt over aan het eind van de eerste helft. In het vierde kwart, met een stand van 76-74 in het voordeel van de Spurs, nam Jamison het heft in handen. Jamison scoorde acht punten op rij, en de Wizards gaven hun voorsprong niet meer weg.

Bij de Spurs werd Tony Parker topscorer met 22 punten. Malik Rose, die in de plaats van Duncan speelde, kwam tot 19 punten.

Gadzuric en zijn Bucks winnen
In de strijd om de play-off plaatsen hebben de Milwaukee Bucks een belangrijke overwinning geboekt. In Toronto werden de Raptors met 110-107 verslagen. De Bucks hebben nu de Raptors achter zich gelaten in de Eastern Conference en hebben nog drie ploegen voor zich.

De Bucks keken aan het begin van het laatste kwart nog tegen een achterstand van negen punten aan. Maar het was wederom Michael Redd die de Bucks op sleeptouw nam. Redd maakte de belissende punten in de laatste minuten van de wedstrijd en bracht zijn totaal daarmee op 29 punten. Dan Gadzuric speelde een goede wedstrijd en had tien punten en twaalf rebounds. Jalen Rose scoorde 26 punten voor de Raptors die nu drie wedstrijden op rij hebben verloren.