Real wint gestaakte wedstrijd

De nieuwe trainer van Real Madrid, Wanderley Luxemburgo, heeft een prima debuut gemaakt als trainer van de Spaanse club.

De Braziliaanse coach zat woensdag bij de laatste zes minuten van het op 12 december gestaakte duel met Real Sociedad voor het eerst op de bank bij de Madrilenen en zag zijn ploeg door een benutte penalty van Zinedine Zidane alsnog met 2-1 winnen.

In december moest de wedstrijd in de 88e minuut worden gestaakt bij de stand 1-1, na een bommelding in het Bernabéu-stadion. De Spaanse voetbalbond besloot vervolgens om de laatste twee reguliere speelminuten en de vier minuten blessuretijd 5 januari te laten uitspelen. De Koninklijke klom door de zege naar de derde plaats in de Primera División. De achterstand op koploper FC Barcelona bedraagt tien punten.