Ono geblesseerd de winterstop in

Shinji Ono zal de voorbereiding op de tweede seizoenshelft bij Feyenoord moeten missen. De middenvelder zal zich in Japan laten behandelen aan een enkelblessure.

Ono heeft al langer last van zijn enkel en kon vandaag tegen ADO Den Haag de wedstrijd niet voltooien. Feyenoord en Ono denken dat het beter is als hij zich in zijn thuisland laat opereren. Daar zal er echter ook nog eerst een arts naar de enkel kijken, voordat tot operatie wordt besloten. Ono zal in ieder geval het trainingskamp in Gran Canaria moeten missen.

Clubarts Robbart van Linschoten vertelde over de operatie: "Vermoedelijk zal er tot opereren worden besloten, al is het mogelijk dat de specialist daar het nog even wil aanzien. Mocht er een ingreep plaatsvinden, zal hij een week of zes uit de roulatie zijn."

Patrick Paauwe (dijbeenblessure), Glenn Loovens (last van achillespees) en Hossam Ghaly (spierblessure) zijn ook nog geblesseerd, maar er wordt wel verwacht dat ze snel herstellen. De clubarts gaat er in ieder geval van uit dat ze gewoon mee op trainingskamp kunnen op vijf januari.