Smolarek mag weg bij Feyenoord

Ebi Smolarek mag in de winterstop vertrekken bij Feyenoord. De aanvaller vertelde: "Ik weet dat ik weg mag. Ik ga nu rustig afwachten wat komen gaat."

Hoewel Gullit aangaf de hele selectie compleet te willen houden, blijft het erop lijken dat er in de winterstop spelers bij Feyenoord zullen gaan vertrekken. Ebi Smolarek heeft te horen gekregen dat hij niet meer in de plannen van de Rotterdamse club voorkomt.

Dat was voor hem geen onverwachte mededeling: "Het was natuurlijk een teken dat ik geregeld naar de tribune werd verwezen en niet tot de wedstrijdselectie behoorde. Ik speel mijn wedstrijdjes bij de beloften, daar kan ik nog wat ritme opdoen. Maar we moeten hier ook niet al te dramatisch over doen. Ik zal dit gewoon moeten accepteren."

Hij weet nog niet echt waar zijn toekomst nu zal liggen: "Daar heb ik nog niet over nagedacht. In de winterstop ga ik alles eens rustig op een rijtje zetten. Eerder neem ik geen beslissing. Maar ik kan ook niks zeggen, want op dit moment speelt er niets. Dus geen idee of ik in Nederland blijf of niet. Ik voel me in ieder geval nergens te groot voor."