"Ibrahimovic vertrekt bij Ajax"

De zaakwaarnemer van Zlatan Ibrahimovic, Mino Raiola, lijkt een vertrek bij Ajax van de speler te proberen te forceren. Volgens Raiola staat het voor 95% vast dat de speler voor woensdag vertrekt bij de Amsterdamse club.

Raiola bracht de afgelopen week al een bod van AS Roma in de pers. Bij navraag bij Ajax ontkende de club een bod te hebben ontvangen. Volgens Raiola zou nu een tweede club zich hebben gemeld voor Ibrahimovic. Hij beweert dat Ajax met beide clubs in onderhandeling is.

In de pers wordt veelvuldig Juventus genoemd als kandidaat om Ibrahimovic te contracteren. In het contract van Ibrahimovic is een afkoopsom opgenomen die naar verluid ergens tussen de 30 en 50 miljoen euro zou liggen. Ibrahimovic heeft echter bij Ajax bedongen dat de club een reële vraagprijs zal hanteren.

Update:
Ajax-voorzitter John Jaakke heeft bevestigd dat de club in onderhandeling is met een andere club over een vertrek van Zlatan Ibrahimovic. De geboden afkoopsom is voor de club dermate interessant dat Ajax zijn best doet om de gesprekken succesvol te laten verlopen.