Verstappen zoekt nieuwe sponsor

Jos Verstappen blijft proberen een rentree te maken in de Formule 1. De Limburger is met zijn manager Raymond Vermeulen op zoek naar een nieuwe sponsor, die zijn geld in de sport wil steken.

Verstappen had een exclusiviteitscontract met Trust, maar hoewel beide partijen weer de Formule 1 in willen, heeft Verstappen de laatste tijd weinig van het bedrijf gehoord. "Raymond Vermeulen heeft het menigmaal geprobeerd. Jammer, maar we moeten verder. Vandaar dat we nieuwe sponsors zoeken," aldus de coureur in het Algemeen Dagblad.


De vraag doemt op of beide partijen wederom niet door één deur kunnen, na het meningsverschil in april rond een contract met Jordan. Destijds is er met Trust-directeur Perridon een goed gesprek geweest. "We waren het op dat moment eens met elkaar. We zouden alsnog een poging doen terug te keren in de Formule 1," aldus Verstappen.

Perridon laat nu echter niets meer van zich horen en wil ook niet met Verstappen en zijn manager in gesprek. Daarom wordt er naarstig naar een sponsor gezocht. Verstappen kijkt daarbij verder dan de Formule 1; ook de DTM zou een optie zijn. In ieder geval wil de Limburger rijden. "Ik wil nog wel wat laten zien."