Magnussen: Laat Frank maar bellen!

Oud Formule 1 coureur Jan Magnussen zou het niet erg vinden als hij een telefoontje zou krijgen van Frank Williams om voor het team te komen racen.

De Deen, die nadat hij uit de Formule 1 is gestapt naam heeft gemaakt in de American Le Mans series, komt tegenwoordig uit in het European Touringcar Championship voor het team van Peugeot. Hij liet echter weten dat hij het nog wel eens in de Formule 1 zou willen proberen.

"Natuurlijk, ik zou het geweldig vinden als ik een telefoontje kreeg van Frank Williams", aldus Jan Magnussen tegen een Deense krant. "Na mijn tijd bij Stewart zei ik: Nooit meer. Maar ik zou natuurlijk wel terug willen naar de Formule 1, als de omstandigheden goed zijn. Mijn doel was nooit om in de Formule 1 te zitten, maar om in de Formule 1 te winnen!" gaat Magnussen verder. "Bij Stewart lukte het ze niet om twee identieke wagens neer te zetten. Dat heeft Jos Verstappen daarna wel bewezen. Ik geloof nog steeds dat ik net zo goed ben als iedere andere coureur in de F1. Maar om dat te bewijzen zal ik toch moeten wachten op dat telefoontje van Frank Williams."

Mocht Magnussen worden toegevoegd aan het lijstje van kandidaten om Juan Pablo Montoya en hoogstwaarschijnlijk Ralf Schumacher op te volgen, dan is hij in het gezelschap van Mark Webber, Jaques Villeneuve, Giancarlo Fisichella, David Coulthard, en de beide testcoureurs Marc Gene en Antonio Pizzonia.